HAMAROSAN TALENTOMÉTER DÖNTŐK AZ A38 HAJÓN!

Lezárultak a Szerencsejáték Zrt. Talentométer tehetségkutató nevezési határidejei több, mint 2 hónap aktív jelentkezési időszak után. Június 1-én még egy elődöntő jön, június 8-án pedig végre megtudjuk ki a legtehetségesebb zenekar, koncertfotós és fiatal borász.

Az egész napos borfesztiválon 3000 Ft-os napi jegyért a Teraszon és az Étteremben kóstolhatjuk végig a döntős borokat, összesen 6 kategóriában. Az esemény fővédnöke Dr. Kiss Eliza, a hegyközségek megújításáért és a szőlő-bor ágazat fejlesztéséért felelős miniszteri biztos.

A Koncertteremben a május-júniusban zajló zenei elődöntők legjobb zenekarai versenyznek a könnyűzenei döntő fődíjaiért. A legtehetségesebbek hazavihetnek egy 2000 km-ig használható turnébuszt, több fellépési, hangpróba és lemezfelvételi lehetőséget.

A Kiállítóteremben már pár nappal korábban elkészül a 25 legjobb koncertfotóból rendezett tárlat, amit szintén június 8-án nyit meg a pályázat szakmai zsűrije, köztük Bánkuti András, a Magyar Fotógráfusok Házának egyik alapítója.

 

 

 

vissza


YouTube